Jane Dare

Sinds 3 jaar mag de muziekbranche kennis maken met de band genaamd Jane Dare. Jane Dare staat voor zwoele en groovende muziek met teksten vanuit diepgaande en eerlijke verhalen die herkenbaar zijn bij het publiek.  Jane Dare klinkt als popmuziek in de oren, maar met verschillende invloeden uit de soul, funk en folk. Joosje Jochems, alias Jane Dare, is bij het schrijven van haar nummers beïnvloed door artiesten als Lizz Wright, Aretha Franklin en Adele

De band is ontstaan op de Rockacademie te Tilburg, waar alle leden van de band door passie voor muziek naar elkaar zijn toe gegroeid.  De act is gesitueerd rond frontvrouw Joosje Jochems, in juni dit jaar afgestudeerd, zangeres aan de Rockacademie te Tilburg. In dezelfde week won zij de Jacques de Leeuw Jong Toptalent Prijs 2011. Zij is initiatiefneemster voor dit project en heeft muzikanten gevonden op de Rockacademie die haar visie ondersteunen. De bandsamenstelling is erg flexibel, hierdoor kan de band zich op verschillende manieren neerzetten.

De band bestaat uit frontvrouw Joosje Jochems, Pim Kooiman op de drums en percussie, Pim Walter op basgitaar, Bram te Kamp op gitaar en Maartje Smedts op keys.

Jane Dare heeft al aardig wat ervaring. Zo treden ze regelmatig op op poppodia en in cafés  door heel Nederland.  Zij hebben al 4 keer een showcase mogen geven in het poppodium 013 in Tilburg, die allen goed bezocht werden! Afgelopen zomer speelden zij op Festival Boulevard en Festival Mundial, waar zij een reeks mooie optredens weggaven.

Het album, genaamd `DARE´ zal u het persoonlijke verhaal vertellen van Jane Dare. Wie is zij?  En hoe is zij met haar kijk op de wereld steeds dichter bij haar essentie en passie gekomen?

De release staat op de planning voor september 2012. Zie de AGENDA voor tourdates!

Jane Dare staat voor eerlijke, oprechte songs en groovende muziek vanuit het gevoel en hun harten. Samen mooie verhalen vertellen. Die verhalen komen tot stand uit de zoektocht van Joosje naar zichzelf; als mens, als geliefde, als muzikant. De stevige stem van Joosje geeft aan de songs de overtuigingskracht die ervoor zorgt dat Jane Dare je raakt.

Advertentie
Een reactie plaatsen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

%d bloggers liken dit: