Jane Dare doet mee aan Wie Rockt Groots?! van Guus Meeuwis

Wie Rockt Groots?! Guus Meeuwis zoekt jong talent

Auteur: Tom Kooken
EINDHOVEN – Guus Meeuwis en de Rockacademie van Fontys Hogeschool voor de Kunsten presenteren in samenwerking met Omroep Brabant Wie Rockt Groots?! Dat is een zoektocht naar het perfecte voorprogramma voor de Groots met een zachte G concertreeks, die wordt uitgezonden op Omroep Brabant Radio en TV.

Deze zomer staat Guus Meeuwis voor het zevende opeenvolgende jaar in het Philips Stadion in Eindhoven met zijn succesvolle concertreeks ‘Groots met een zachte G’. Tijdens deze editie stelt Meeuwis zijn podium beschikbaar aan jong talent van de Rockacademie.
Bandjes, groepen en solisten van de Fontys Rockacademie die denken dat ze een afgeladen stadion wel kunnen en durven opwarmen, hebben de afgelopen weken de mogelijkheid gekregen zich in te schrijven voor de competitie Wie Rockt Groots?!

Veel talent

Als rasechte Brabander was de samenwerking met de Rockacademie Tilburg een logische stap voor Guus Meeuwis. “Er loopt ontzettend veel talent rond en wat is er nou leuker dan juist dat talent een kans te bieden. Ik heb met alle bandjes al gezeten en naar ze geluisterd en het is echt te gek wat ze doen. Je wordt er helemaal blij van en je raakt er geïnspireerd door”, aldus Meeuwis.
De gehele competitie wordt geregistreerd en vanaf 18 mei uitgezonden door Omroep Brabant tijdens de TV-serie ‘Groots achter Guus’. Tijdens deze serie worden de bandjes begeleid door Guus Meeuwis en een aantal van zijn muzikale vrienden, waaronder JW Roy en Nol Havens.

Live in uitzending

De bandjes die zich voor de competitie hebben ingeschreven zullen ook live te horen zijn op de radio tussen 16 en 20 april, tijdens de Guusweek bij Omroep Brabant. Tijdens de uitzending spelen ze live en uiteraard mogen de luisteraars stemmen op hun favoriet.
De winnaar van ‘Wie Rockt Groots?!’ wordt bekendgemaakt tijdens de TV-uitzending van ‘Groots achter Guus’ op 1 juni bij Omroep Brabant.

Stem op Jane Dare!

publicatie: maandag 16 april 2012 – 11:28
Categorieën: Nieuws | Een reactie plaatsen

Berichtnavigatie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

%d bloggers liken dit: